За нас

 

Добре дошли на страницата на Сватбена и парти агенция ”Event surprises”!

 

“Event Surprises” е екип от млади професионалисти, с креативно мислене;  много идеи и  огромно желание за работа. Нашият екип е готов да сбъдне вашите мечти. С радост ще бъдем до вас, при всяка една стъпка от  организацията и планирането на вашето СПЕЦИАЛНО СЪБИТИЕ. Дали това ще е вашият рожден ден или вашата сватба, ние ще Ви помогнем и с удоволствие ще ги превърнем във вълшебни мигове.

Всяко събитие е неповторимо изживяване, както за домакините и гостите, така и за организаторите на събитието. Доверете ни се, с нашият професионализъм и страст, ще реализираме и претворим всеки труден детайл в мигове, запечатени за години напред, в красиви спомени, споделяни с вашите близки  поколения след вас.

Екипът от „вълшебници – професионалисти” /както го наричам аз/, ще организира вашия празник от „А” до „Я”. Ще ви предложим разнообразно сватбено портфолио, с богата гама от сватбени услуги, съобразена от вашите желания.

В сватбеното ни портфолио имаме специален пакет  за младоженци с нестандартно мислене, наречен :”Нетрадиционна сватба”

Освен че може да планираме вашето сватбено празненство, ние ще ви предложим разнообразна гама от събитийни услуги: организация на  „Парти Изненада” -  за ваш приятел или любим човек, „Романтична изненада”- за Вашият любим/а,  за деня на влюбените  - „Св. Валентин” или за друг специален повод

И не на последно място, “Event Surprises”, предлага и организация на корпоративни събития – Презентации, Семинари, Конференции и Делови срещи.

Очакваме Ви!

За нас ще бъде удоволствие и чест!

 

С Уважение:

Гергана Йорданова

Управител на “Event Surprises

Свържете се сега с нас!