PDFPrintE-mail

Ергенско парти

Ергенско парти: Традицията, която дойде от западните страни в организирането на ергенско парти преди сватбата вече активно се практикува и у нас. Този обичай се понрави много на младоженеца и приятелите му и ето, че сега е неделима част от сватбеното тържество. Ние от “Event Surprises” сме готови да ви предложим богат сценарий за отпразнуване на ергенското парти. Мащаба на партито зависи изцяло от вашите желания, индивидуалния избора на сценарий и от бюджета, с който разполагате.

 

Ергенско Парти

Смисъла на съвременното ергенско парти не се изразява в това на сутринта да се чувствате засрамен. Ние ви предлагаме незабравимо ергенско парти без да съжалявате.Ергенското ви парти трябва да бъде така организирано, че вие само да се наслаждавате на приятелската компания, напитките, танцьорките и шоу програмата. По ваше желание разработваме специална програма, можем да резервираме вашето любимо място или клуб, където сте свикнали да празнувате с приятели.

 

Ние от Сватбена и парти агенция ”Event Surprises”,  ще планираме, организираме и реализираме ергенското ви парти според вкуса и хобито ви. Мъжете са склонни да се сбогуват с ергенския живот обкръжени от най-добрите си приятели. Обикновено на мястото където организираме тези събития има спортниклубове и барове с много алкохол. Често сме организирали партитата на открито, басейн или хубав хотел, където освен бирата можете да се насладите на професионален еротичен масаж в атмосфера на мрак със свещи и тиха музика, или боди стайлинг. Местата за лов и риболов също са много предпочитани през горещите летни дни. Както моминското, така и ергенското парти не е желателно да се организира в нощта преди сватбата. Опасяваме се, че главоболието

 

 

Ергенско Парти

За  последната ергенска вечер на младоженеца обикновено не се подаряват скъпи подаръци, най-малкото защото вашите приятели ще присъстват и на сватбената церемония.

 

Ние организираме ергенското парти заедно с  най-добрия приятел на младоженеца. Неговото мнение и напътствия са от важно значение за вечерта. В края на краищата той е наясно с интересите на младоженеца и заедно сме способни да подготвим програма, пълна с много изненади и незабравими спомени.  Нашият екип от професионалисти ще Ви спести много време, усилия и нервия и най-важното от пари общият бюджет. Като организатори, за нас е най-важно да изживеете незабравимо Моминско, така и Ергенско парти, да сбъднем мечтите ви за последната ергенска вечер. Ние ще сме там с вас, за да координираме работата на подизпълнителите и да изпипаме всеки детайл. Нашата формула за успеха на партито ви: добра организация + добра координация + приятели + сбъднати мечти + купон = незабравимо Ергенско парти Ако тази формула вие харесала, ние щв я споделим с вас. Ако всеоще се чудите, доверете ни се! Нека тази успешна формула бъде и от вашета формула