Сватбен агент

 

Здравейте!

Казвам се Гергана Йорданова и съм Сватбен агент.


Сватбен агент

Ппрофесията на Сватбения агент е възникнала и вече  се  е утвърдила в САЩ и Западна Европа. В България професията „прохожда” преди няколко години, но бързо се налага на пазара на предлаганите услуги. Сватбеният агент е човекът, който помага  на младоженците. и се ангажира с целия организационен процес. Човекът „Диригент”, който комуникира  с подизпълнителите, с институциите, с младоженците, за да стане „мечтаният ден” реалност.

Сватбен агентДа, това съм аз и моя екип от професионалисти. Заедно с Вас ще определим Сватбеният бюджет, ще резервираме локацията за гражданската церемония, локацията за църковната церемония, ще изберем мястото и менюто за обяда/вечерята, ще поръчаме поканите, ще поръчаме халките, ще разпратим поканите на гостите, ще поръчаме картончетата с имената на масите и гостите, ще изберем фотограф и видео оператор, ще изберем DJ, ще изберем сватбената рокля на булката и костюмът на младоженеца, аксесоарите към тях, ще „облечем” шаферките и шаферите. Ще изберем гримьор, фризьор и козметик. Разбира се,  ще запазим флористи и ще се избере украсата, ще определим подаръците за гостите. Ще се изберат аксесоарите за церемониите, тортата и хляба за ритуалите. И едно от най-важните неща – ще планираме Медения месец.

Сигурно ще кажете: „Само, това ли?!” А, аз бих отговорила: „И не само!!”

В Сватбеният ден, аз ще съм до Вас. Заедно с моят екип, ще подготвим всеки детайл. Ще сме с Вас по време на гражданския ритуал и църковното венчание. Ще посрещнем гостите, аз ще съм човекът, който ще контролира всяка подробност. Ще работя с фотографа и видеооператора, ще контролирам персонала в локацията, ще работя с DJ-я или музикалните изпълнители.. И така - докато си тръгне и последният гост.

Аз и моят екип ще сме до Вас, така че Вие да се насладите на всеки мит от тържеството Ви

Наистина не се притеснявайте, ако ви се струва сложно – аз ще бъда до вас!

 

Доверете ни се, на мен и моя екип!

ТОВА Е ВАШИЯТ ДЕН! НАСЛАДЕТЕ МУ СЕ!