Сватбата

 

Сватба

Скъпи младоженци! Перфектната организация, води до Перфектна Сватба.

Сватбата е важно събитие в живота на всеки от нас. Това е  голям празник, който слага началото на създавенето на ново семейство. Двама влюбени искат да заявят пред всички – общество и Бог, своето единство, и да узаконят своята връзка. Сватбата е празненство, представляващо съвкупност от церемонии, обичаи и ритуали, както  и много настроение, импровизации и веселба.

Всяка жена от най-ранно детство си е мечтала да бъде булка. Мечтала е за красива булчинска рокля, за младоженеца до нея и дори знае как ще изглежда този вълшебен ден. Сватбата е събитие, съвкупност от много емоции -  любов, радост, смях, веселие  и дори и сълзи. Това е най-прекрасният ден за младоженците, за техните родители и приятели. Всяка сватба е различна, тя е такава, каквато я организира и осъществи новото семейство

Според сезона, в който се провежда сватбата  може да бъде – зимна, пролетна, лятна, есенна. Най препочитани месеци  за това събите са месеците от :май до септември

Вечерни и .дневни сватби можем да определим според частта от денонощието, през което се провеждат

Сватбите могат да бъдат тематични - например: розово и бяло, жълто и зелено. Или пък: море, барби и т.н.

За организирането на Сватба или друго събитие, се изисква много труд, въображение и време. Ние от Сватбена агенция „Event Surprises“ искаме да спестим Вашето време, усилия и бюджет.

 

Скъпи младоженци! Перфектната организация, води до Перфектна Сватба. Позволете ни, да сме до Вас, да организираме Сватбения Ви ден. Нека и Вашата Сватба е Перфекната Сватба. Нека заедно с Вас сътворим фиеста за душата и сърцето. Споделете този Неповторим ден с Нас!