Сватбена и парти агенция - Event Surprises

Организиране на Сватба

Сватбата е един Неповторим момент в живота на всяка една жена. Всяка жена, като малко момиченце е мечтала за този момент да бъде булка, да организира сама своята сватба, представяла си я точно как ще изглежда. Ето, че малкото момиченце е вече жена. Жена с много ангажименти, която се опитва да балансира между изграждането на кариерата си, домакинството и любовта към своя приятел. И въпреки това, тя е запазила още, духа на момиченцето. И така, един ден, чаканият миг идва. Нейният любим й предлага тя да стане негова съпруга, говорят за голяма и весела сватба. Бъдещата булка, ентусиазирано се втурва да организира своята сватба. Тя си мисли: „Мечтаният ден дойде! Аз ще бъдя булка и аз ще си организирам сама сватбата. Това е моят ден! Как ли пък не, ще позволя на някакъв Сватбен агент или Сватбена агенция, да ми организират моят ден. За какво ще им плащам, като аз мога да си го организирам сама, и така, ще спестя и пари. ”Бъдещото семейство прави списъци с гостите, резервира локация, но парите не стигат за мечтаната украса или подаръци за гостите. Бюджета е нарушен. Оказва се, че гостите са повече. И сега, ще трябва да спестят от пари за украсата, за да могат да реализират техният Сватбен ден. Но докато булката се опитва да изпипа всеки един детайл по ортанизацията, трябва да работи. Бъдещото семейство сега, освен, че организират своята Сватба, но и трябва да изкарва пари, и да работи. Пари, така необходими за организацията на тържество. Опитвайки се, да бъдат на няколко фронта, те са изтощени и нервни. А,  в „Техният Сватбен ден”  се разпокъсват, хем се опитват да се радват на това, че са младоженци, хем проверяват дали всичко е изпипано. Докато фотографът ги снима и ги, булката попоглежда дали всичко е наредено така, както иска тя. Докато се весели с гостите си, булката координира доставчиците. А, вечерта младоженците са така изморени, че дори не могат да се насладят на Първата брачна нощ. На сутринта установяват, че не са се насладили на”Своя ден”, че през цялото време са се претеснявали за организацията. И накрая Новото семейство, прави извода, че е трябвало да си наемат Сватбен аген, че лишавайки се от него, те не са си спестели пари, даже напротив, а и са си увеличили и стреса.
Мили мой, младоженци! Моля Ви, не правете тази грешка, да се претеснявате, да се раздвоявате и разтроявате между гостите и досавците, да не се насладите на Мечтаната Сватба, да сте нервни и изморени. Ние от Сватбена и Парти агенция “Event Surprises”, сме тук, за да Ви помогнем с планиране, организиране и украса на празника. Ние ще спестим Вашето време, пари и нерви. Още с първата си среща, ние с Вас ще съградим отношения на доверие, приятелство и разбирателство, които са така важни за едно партьорство. Знаейки Вашите мечти, желания и Вашия вкус, ние ще можем да създадем Вашата „Мечтана фиеста”, фиеста за душата и сърцето. Ние заедно с Вас, ще започнем с определяне на бюджета по пера, ще изберем и резервираме локация, ще определим поканите, ще определим тема на сватбата, ще изпипаме детайлите, и така, стъпка по стъпка ще реализираме Перфектната Сватба.
Но няма от какво, да се претеснявате, Аз, Гергана Йорданова – Вашият Сватбен агент, заедно с моят екип ще сме до Вас при всяка стъпка. Ние ще сме хората, които в Сватбения ден ще координират работата на подизпълнителите, ние ще сме хората, които ще наглеждат за изпипването на детайлите до съвършенство.
Като професионален Сватбен агент съм подготвена и за извъредни ситуации, така че нищо да не помръчи на настроението Ви. Може би, се питате:” Какво може да ни помръчи настроението?”. Е, човек никога не знае, може да са много неща, като например: отлепване на тока на обувката на Булката. Но не се тревожете, като професионален агент, аз си нося вълшебното куфарче, което съм приготвила, с най-важните материали, за текива екстремни ситуации.
За осъществяването на перфектната организация, се изисква много труд и време. Ние от Сватбена и Парти агенция “Event Surprises”, заемайки се с тази задача, с удоволствие ще Ви помогнем, и ще спестим Вашете усилия и време.  Нашият Екип от професионалисти, приема, толкова сериозно и отговорно организирането на Вашият Мечтан ден, колкото и Вие.
Ние от Сватбена и Парти агенция „Event Surprises”, създадохме специално за своите младоженци „Сватбено портфолио”. В него, ние сме описали всичките си сватбени услуги, които предлагаме на Вас - нашите клиенти, и които са, така, важни за организацията на Вашата Сватба.
Ако искате перфектно организиране  на „най-специалният ден” в живота Ви, доверете ни се!

 

 

Page 4 of 4

<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>